Har du behov av översättning eller språkgranskning inom biologi? Du är varmt välkommen att kontakta mig med eventuella frågor eller för att boka in en gratis provöversättning eller språkgranskning (läs mer här). Skriv till:

maria@levandetext.se

Om du kontaktar mig angående ett uppdrag ber jag dig uppge vilken tjänst du är intresserad av (översättning från engelska, tyska eller danska alternativt språkgranskning). Bifoga gärna texten. Är detta inte möjligt behöver jag veta följande för att kunna ge dig en preliminär uppskattning av kostnaden:

  • hur lång texten är (antal ord)
  • vad den handlar om
  • i vilket sammanhang den ska användas
  • när den ska vara färdig.
Dock kan jag först ge dig ett slutgiltigt anbud efter att ha sett texten.
 

Du är självklart också välkommen att kontakta mig även om du inte har ett konkret uppdrag just nu. Jag diskuterar gärna framtida samarbeten och möjligheter till anpassade upplägg.

Jag ser fram emot att höra av dig!

Om Levande text

Levande text drivs av Maria Warnefors och är inriktat på svensk översättning och språkgranskning inom biologi. Företaget är en enskild firma (enkeltmandsvirksomhed) med säte i Danmark.

Översättning biologi

Levande text
c/o Maria Warnefors
Hedekæret 24, 1 tv
2640 Hedehusene
Danmark

VAT-nr: DK 39689588

Hantering av texter och personuppgifter

Texter som skickas till Levande text (maria@levandetext.se) behandlas konfidentiellt och läses enbart av mig, Maria Warnefors, om vi inte har avtalat något annat (till exempel vid extern korrekturläsning). Opublicerade uppgifter sprids aldrig vidare utan tillstånd från dig som kund.

Levande text samlar in vissa personuppgifter i samband med beställning, utförande och fakturering av uppdrag. Personuppgifterna hanteras i enlighet med den europeiska dataskyddsförordningen (GDPR). Du kan när som helst höra av dig till Levande text för att få veta om och hur dina personuppgifter hanteras eller för att begära att uppgifterna raderas från Levande texts system (observera dock att vissa personuppgifter måste sparas i fem år enligt den danska bokföringslagen).